Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак ледь не розірвала на собі топ гігантськими грудьми

Відома співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами ідеальною фігурою в розкішному вбранні. Знаменитість вирішила вибрати досить елегантний наряд, який вдало підкреслив її ідеальну фігуру. Лорак приміряла строгий чорний костюм і помаранчевий топ, який став яскравою родзинкою її образу.

Лія Меладзе, фото: Instagram
Лія Меладзе, фото: Instagram

Донька Меладзе відшила нову дружину батька і не хоче родинних стосунків

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами 17-річної Лії, вона продовжує спілкуватися з 58-річним батьком, але не має жодних стосунків з його нинішньою дружиною. Розлучення Костянтина Меладзе і його першої дружини стався в 2013 році. Через два роки композитор одружився на колишній солістці групи "Віагра" Вірі Брежнєвій.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Як захистити свою дитину від хвороби: у МОЗ назвали головні правила поведінки для дітей та підлітків

За час пандемії в Україні на 19 захворіло 237 830 дітей. Станом на 24 січня на стаціонарному лікуванні перебуває 1 120 дітей. Таким чином, зараз вже зайнято більше 30% ліжок, виділених для лікування неповнолітніх пацієнтів з COVID-19. У МОЗ розповіли батькам, як захистити свою дитину від коронавірусу.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль і Даніель Салем народилися в один день і вирішили скріпити себе "узами"

Тіна Кароль вирішила провести 37-річчя з телеведучим Даніелом Салемом. Відповідну обіцянку вона зробила в програмі"Зірковий шлях". Незважаючи на те, що, як зізналася вона в соціальній мережі Instagram, жінка не святкує день свого народження з 25-ти років через загибель чоловіка, вона встигла пообіцяти Даніелю Салему що 37 років проведе з ним разом.

Девон Біркетт
Девон Біркетт

Спроба штучної засмаги пішла шкереберть: дівчина перетворилася на "Шрека"

25-річна Девон Біркетт мала намір позбутися своєї "примарно-блідої шкіри" шляхом штучної засмаги, але була вражена, побачивши, як її шкіра зеленіє на очах, перетворюючи її на "Шрека".

ЗНО, фото: Unian
ЗНО, фото: Unian

Як в Україні каратимуть за продаж курсових та дипломів: Верховна Рада ухвалила новий закон

У вівторок, 25 січня, Верховна Рада ухвалила зміни закону "Про освіту", які передбачають покарання за продаж рефератів, дипломних, курсових та наукових праць. Про це повідомляє сайт Верховної Ради.