Анна Богдан (Сторожук), яка здобула перемогу у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, вирішила поцікавитися у своїх фанатів, як їй далі вести свою сторінку в соцмережі.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram, де за життям красуні стежать майже 230 тисяч осіб.

"Сьогодні у мене дуже серйозна розмова. Або навіть більше, хочу звернутися до вас за порадою. Як Ви вже помітили, я змінила свою сторінку. Захотілося поекспериментувати і надати їй візуал, стиль, фото з фотосесій, хто як це називає. Але почали приходити повідомлення, коментарі " де живі фото?", "хочеться бачити вашу живу сторінку, як раніше" і так далі...", - ділиться Анна.

Скрін, Instagram Богдан
Скрін, Instagram Богдан

Вона також попросила поділитися з нею своєю думкою, додавши, що для неї це дуже важливо і вона буде вдячна кожному коментарю.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Давно кажу, наші домашні фото просто були б в топі, без цих фотосесій. Там, де ти в зволожуючих масках або з рушником на голові», - коментує цей пост її коханий Заливако.

Скрін, Instagram Богдан
Скрін, Instagram Богдан

"Дуже подобається натуральність, живі фото, без особливих фільтрів", "Вже втомилися всі від ідеального світу. Всі хочуть щирих справжніх кадрів, і тим більше, вигляд такого в тренді з цього року», - вважають фанати.

Нагадаємо, що Анна Богдан зрадила Мішу Заливако? Переможниця "Холостяка" розважається з іншим чоловіком

Раніше повідомлялося, що "Холостяка" Заливако запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "вставив імплант?"

Також, Анна Богдан перетворила Михайла Заливако на підкаблучника? Переможниця "Холостяка" показала результат сімейного життя.