Відомий репер Каньє Вест, який розлучився з моделлю Кім Кардашьян, вперше вийшов у світ з новою коханою. Його обраницею стала Джулія Фокс.
Відомо, що пара познайомилася в Маямі перед Новим роком і відразу відчула особливий зв'язок один з одним. Як каже Джулія Фокс ці почуття дуже сильні. До того ж плітки, що вона зустрічається з Каньє Вестом заради грошей називає безглуздими, передає "Зірковий шлях".

Джулія Фокс та Каньє Вест, фото instagram
Джулія Фокс та Каньє Вест, фото instagram

Актриса зізналася, що у неї вже був мільярдер, але статки для неї не головне. До слова, 2020-го Джулія Фокс розлучилася з чоловіком, 2021-го народила первістка.

Для першого виходу у світ пара обрала схожі образи з деніму. Каньє Вест одягнув світлі джинси та на тон темнішу куртку під них. Все це він доповнив чорним взуттям та сонцезахисними окулярами.
Джулія Фокс теж одягла джинси та джинсову куртку, яка оголяла її животик. Родзинкою її образу стали масивні золоті сережки та яскравий макіяж, з акцентом на очі.

Джулія Фокс та Каньє Вест, фото instagram
Джулія Фокс та Каньє Вест, фото instagram

Згодом пара з'явилася теж у схожих образах. Цього разу вони надали перевагу чорній шкірі. Каньє вест одягнув чорні штани та куртку, доповнивши все це балаклавою у чорному кольорі. Його кохана надала перевагу схожому макіяжу, як і першого разу та теж чорній куртці та штанам.

Нагадаємо, вечеря в ресторані та повний номер одягу: Каньє Вест після розлучення з Кім Кардашьян завів інтрижку з Джулією Фокс. Джулія Фокс і Каньє Вест знялися у романтичній фотосесії та розповіли про свої стосунки

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Знай писав, у Каньє Веста аж очі вилізли: соковита Кім Кардашьян без нижньої білизни засвітила коричневі соски. Здається Джулія Фокс копіює стиль Кім Кардашьян?

Також Знай повідомляв, ігри по-дорослому: Каньє Уест в шкіряній масці змусив Джулію Фокс показати свою "щілину". Фанати Каньє Уеста дуже здивувалися таким дивним кадрам