Переможниця романтичного шоу "Холостяк" блогерка Даша Квіткова зачарувала фанатів спокусливими кадрами з відпочинку.

Дружина "Холостяка" Микити Добриніна має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя в Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Нещодавно Даша Квіткова разом з чоловіком Микитою Добриніним та маленьким сином Левом вирушили на відпочинок у теплі краї. Цього разу аби провести час разом у тиші та спокої вони обрали Сейшельські острови.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Звісно, відпочинок не міг пройти без красивих фото на пляжі. Блогерка вирішила постати перед фанатами у доволі незвичному і дуже сексуальному образі. Вона позувала на стовбурі пальми у костюмчику з тваринним принтом, завдяки чому була схожа на левицю.
Фанати були у захваті від її нового образу, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Вау😍", "Ваші фото з відпочинку🔥", "Вау-вау-вау🔥🔥🔥сексі😍круті фото!", "Даша ви🔥", "Дуже красивий погляд, як у кішки 🔥", "Даша, бомбічні фотки🔥❤️🔥", "Фото просто🔥", "Дика левиця", "Це фото, Вам реально пасує🔥🔥🔥", "Краса 😍", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова зробила те, чого не зміг Андрій Задворний на "Холостячці" - Злата Огнєвіч буде "в ауті": "Мрія кожної"

Також Знай писав, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова виваляла попу в піску і налякала всіх довкола: "Думала, гігантська медуза"

Раніше Знай повідомляв, Даша Квіткова обернулася засмаглою попою, згадавши маленького чоловічка у себе в животі: "Будемо милуватися"