Ектор Хіменес-Браво вбрався у форму українського гетьмана. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці соціальної мережі

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

26 січня шеф-кухар опублікував дві фотографії: на одній з них він в костюмі українського гетьмана і з шаблею в руці і в образі українського селянина з вишиванкою. Таке вбрання не випадковий-Хіменес-Браво підняв питання підтримки національного виробника.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як підтримувати місцеву економіку, ви часто ставите цим питанням? Купувати крафтове, локальне, своє. Наш. Отримуючи більше доходів, місцеві виробники часто інвестують їх у громади-ремонтують дороги, будують спортивні майданчики, а ще — дають робочі місця. Розкажіть, Ви купуєте крафтові продукти? Які саме? Тегніть найкрутіших, давайте поділимося один з одним", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Так ви батюшка український гетьман 😂вам підходить";" Ектор був парубок моторний.. 🔥 🔥 🔥 ",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "довелося розпрощатися..."

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"