Марина Хлєбнікова розповіла, що відчуває після пожежі. Про це повідомляє портал Starhit.

18 листопада 2021 року відома російська співачка Марина Хлєбнікова ледь не згоріла живцем у своїй власній квартирі. Справа в тому, що при пожежі жінка сильно постраждала, її встигли вчасно госпіталізувати в медустанову, проте медики сильно побоюються за стан її здоров'я.

ЗМІ повідомляли, що у Марини почалося зараження уражених тканин обличчя, а також проблеми із зором. Імовірно у неї діагностували опік рогівки очей. Також популярна виконавиця якийсь час була в комі.

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

Нещодавно вона виписалася і проходить реабілітацію і навіть дала інтерв'ю ЗМІ. Жінка поговорила з ведучими популярного радіо про свій стан.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

" якщо говорити про фізичне самопочуття, то все не так, як хотілося б. Що стосується мого морального настрою, вважаю, чим позитивніше я буду, тим швидше Мені стане краще. І тому намагаюся триматися щосили. Дуже багато людей пишуть мені, весь час дивлюся свою сторінку. А ось працювати поки точно не зможу", - зізналася вона.

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "довелося розпрощатися..."

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"