Вже в 2008 році чутки про роман між Тіною Кароль і її продюсером підтвердилися. Євген Огір зробив їй пропозицію руки і серця. Про те, як це відбувалося, сама співачка розповіла у відвертому інтерв'ю, уривок з якого оприлюднили її шанувальники в соціальній мережі «Тікток».

"Очі загорілися у Жені. Значить, він прийшов до мене в гості, приніс квіти і сказав ту саму фразу: «Тіна, виходь за мене заміж, я тебе люблю». Ось так це сталося. Там на коліно, ну, все по-джентльменськи. Я дійсно цього хотіла і що я чекала, ну коли вже це станеться, ця фраза прозвучить. І, звичайно ж, я від захвату запищала, може бути, навіть і підстрибнула, зараз не пам'ятаю. Ну, що, знаєте, коли емоція радості і ми поцілувалися. Я йому сказала-звичайно ж, так», - згадує Кароль ті щасливі миті свого життя.

"Вона ніби не змінюється, красива жінка для мене", "А мені здається, що дуже сильно змінилася, люблю її будь-яку", "Вона прекрасна", - захоплюються шанувальники співачки.

Інші не розуміють, навіщо афішувати настільки особисті моменти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ну і навіщо це показувати???",- запитують коментатори.

Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір
Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір

Нагадаємо, День народження Тіни Кароль перетворився на траур. Чому улюблениця Балана вже 12 років не святкує його.

Також Знай писав, Ольга Сумська виставила соковиті принади Тіни Кароль, ледь влізли в кадр: "У вас подруга Гола".

Раніше повідомляв Знай, Ольга Сумська показала, що діється з Віталієм Борисюком поруч з нею-гарчить і дряпається:"грайлива киця"