Євген Клопотенко, автор нового шкільного меню, яке було введено з початку 2022 року, продовжує ділитися з шанувальниками різними рецептами і думками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 685 тисяч осіб.

Зовсім недавно він лежав на горі квашеної капусти, а зараз анонсував роботу над артоб'єктом популярного українського супу - борщу. Щоб ця ідея втілилася в життя, був запущений конкурс для скульпторів, щоб розташувати скульптуру на місці, яке було вибрано КМДА.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

"Тепер настав час для відтворення задуманого. Це історія не про те, щоб ставити велику миску борщу з цегли. Це історія про те, як цінності нації відображаються в мистецтві. Коли для захисту національної ідентичності об'єднуються творчість, бізнес і місто. Щоб через такий спосіб говорити про Україну на місцевому та світовому рівні", - пише Євген Клопотенко.

За три години на публікації з'явилося більше 4 тисяч лайків - але ця цифра буде рости, як і популярність конкурсу. Деякі користувачі навіть заявляють, що не будучи скульпторами, хотілося б що-небудь придумати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

"Я не скульптор, але будо б прикольно з мискою борщу зобразити шматочок чорного хлібчика з сальцем і цибулькою", "Я не скульптор, але теж хочеться щось накоїти", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополі та Євген Клопотенко позмагалися, хто краще в кулінарії: рецепти золотистого Янтика і соковитої самси з бараниною від знаменитих чоловіків

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя: "Ваша суперсила"

Знай.ua писав, шкільного кухарі застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру