Всесвітньо відома пара принц Гаррі та Меган Маркл уклали угоду з двома потужними сервісами Spotify та Netflix, але не змогли виконати контракти.

Про пристрасті навколо невиконаного контракту розповідають на сторінці в Instgaram ЖВЛ.

Меган Маркл та принц Гаррі уклали угоду з аудіосервісом Spotify. Вони повинні були регулярно робити підкаст. Зазначається, що Spotify заплатив їм наперед понад 24 млн доларів. Проте на платформі вийшов лише один випуск на Різдво, за участю Елтона Джона, Джеймса Кордена та сина Меган і Гаррі, Арчі, у 2020 році.

У Spotify очікували, що нові серії Archewell Audio почнуть регулярно виходити у 2021 році, проте з того часу жодного епізоду так і не з'явилося. Але це були лише сподівання, адже випусків більше не виходило.

Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube
Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube

Майже те саме трапилося з компанією Netflix. Меган Маркл мала бути продюсером мультфільму "Перлина", проте робота за рік так і не почалася.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Spotify і Netflix заявили, що шукають нових продюсерів для подкасту принца Гаррі та Меган Маркл.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Instagram
Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Instagram

Видання Daily Mail, повідомило, що Netflix також має претензії, адже анімаційний мультфільм Перлина так і завис у просторі, до роботи над ним досі не приступали. Наразі компанія знаходиться у пошуку художника-постановника для цього проєкту.

Нагадаємо, раніше Шарлотта Казірагі, онука Грейс Келлі та донька принцеси Монако Кароліни взяла участь в показі мод на коні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", факти з біографії королеви Англії Єлізавети І ставлять під сумнів, чи була вона жінкою.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі нагадали перші виходи у світ принца Гаррі та ще на той момент його нареченої Меган Маркл.