Лікар Комаровський, який обожнює підвищувати грамотність українців у сфері медицини розповів як зміцнити імунітет різними способами.

На своїй сторінці в Instagram Комаровський розмістив 6 не ефективних методів та 6 ефективних методів підвищення імунітету.

За словами Комаровського, - бади, цибуля з часником, імуномодулятори, елеутерокок з ехінацеєю, амулети від вірусів, та гомеопатія - не допомагають підвищити імунітет ефективно. У своєму дописі, з властивою йому манерою спілкування, Комаровський назвав це неефективними способами.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Натомість - повноцінний сон, відмова від куріння та алкоголю, повноцінне харчування, помірні фізичні навантаження, вакцинація та позитивні емоції, - на думку Комаровського куди ефективніше впораються з завданням по підвищенню імунної системи людини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Лікар Комаровський часто розміщує на своїх сторінках цінну інформацію про хвороби або стани, які не потребують специфічного лікування. Шанувальники часто коментують його дописи. Цього разу також під дописом зібралося багато ти хто погоджується з думкою лікаря, та ті хто мають власну думку на те як підвищувати імунітет.

Нагадаємо, раніше Комаровський назвав головні правила при харчовому отруєнні, що слід зробити у першу чергу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар-педіатр Євген Комаровський розповів про небезпеку пилу.

Також "Знай.ua" писав, що лікар Комаровський пояснив батькам, чи можна дітям пити кальцій.