Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", а також Учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" і блогерка Анна Неплях поділилася зухвалими кадрами, на яких позує з диско-кулею. Фото знаменитість опублікована на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Після участі в шоу "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях стала справжньою знаменитістю і за її життям стежать сотні тисяч шанувальників. Красуня регулярно ділиться новими знімками і відео з особистого життя і роботи.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Цього разу Анна Неплях порадувала шанувальників досить пікантними кадрами. Модель розташувалася на стільці, тримаючи в руках диско-куля. На одному з фото знаменитість, напевно для "епічності" кадру, розставила ноги і висунула язик.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Моє обличчя, коли хтось каже, що навколо мене не крутиться весь світ", - підписала публікацію зірка.

Фотосесія вийшла дуже атмосферною і досить відвертою, що відзначили і шанувальники моделі.

"Йоойойой спека", "Шикарно", "нереально красива", "круті фото!",- написали в коментарях під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Нагадаємо, що учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях просто обернулася і змусила чоловіків пускати слинки: "Звичайно, ззаду...". Знімки можуть здатися досить відвертими.

Також Знай повідомляв, що Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.

Також ми писали, що зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою.