Українська бодібілдерка-поліцейська Наталія Полосенко активно веде свій блог в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими знімками з роботи або тренування в спортзалі. Цього разу красуня з українського спецназу показала кадр зі спортзалу, на якому здивувала розмірами бюста. Фото вона опублікувала в instagram.

Наталія Полосенко активно займається спортом і може похвалитися фігурою, від якої голова обертом піде у багатьох чоловіків. Дівчина регулярно ділиться яскравими знімками з тренувань. Через таку любов до спорту і помітним успіхам її навіть прозвали "машиною".

Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі
Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі

Так, цього разу Наталія Полосенко показала новий кадр із заняття в спортзалі, де, швидше за все, виконувала присідання зі штангою. Спортсменка позує на фото в обтягуючій футболці і штанях, які максимально виділили її значні форми. Варто відзначити, що параметри дівчини досить значні і таким розмірам можуть позаздрити навіть модель Олена Омович і Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і закидали дівчину компліментами.

"Ти просто красуня", "Машина, озвуч свої параметри, будь ласка", "Уух яка ляля", "розумничка", "Гарненька", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Нагадаємо, розсунула ноги і обхопила його руками: учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, як працює мовою.

Також Знай писав, що зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою.

Нагадаємо, що Анна Кошмал з серіалу "Свати" перетворилася на Снігову королеву.