Стало відомо про те, що сурогатна мати зірки програми "Битва екстрасенсів" втратила дитину. Малюка не вдалося врятувати.

Екстрасенс, а також телезірка Ніколь Кузнєцова розповіла трагічну історію. Справа в тому, що у неї померла дитина, яку виношувала інша жінка.

33-річна телезірка завжди мріяла про те, що у неї буде велика сім'я. Вона важко перенесла пологи, тому і вирішила звернутися за допомогою до сурогатної матері.

У жовтні минулого року фіналістці 16-го сезону "Битви екстрасенсів" вдалося знайти молоду жінку, яка погодилася виносити її дитину.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вже через два місяці стало відомо, що у неї скоро буде дитина, і Ніколь Кузнєцова часто ділилася в мережі знімками УЗД, і про все практично розповідала.

Раптом, вона вийшла в мережу з жахливою новиною. З медичних причин сурогатної матері довелося перервати вагітність.

"Не застукало сердечко на 7-му тижні у нашої сурмами... Коли ми дізналися, що малюк загинув, світ злегка хитнувся... Адже ти завжди думаєш, що з тобою цього не станеться, адже ти пройшов всі аналізи і все строго під наглядом лікарів. Довелося оплачувати переривання вагітності нашій сурмамі. І через півроку вона зможе виносити малюка для якоїсь іншої пари. Я щиро бажаю їй удачі", - розповіла Кузнєцова.

Вона вкрай важко перенесла цю новину, але, при цьому продовжує йти до своєї мети, це її не зламало. Вона тепер продовжила пошуки іншої жінки, яка готова буде виносити для неї дитину.

Ніколь Кузнєцова вже виховує з чоловіком Олександром Садоковим сина Степана, і від першого шлюбу у неї є син Єгор.

Нагадаємо, що пристрастилася до материнства: 33-річна мама хоче народити 10-ту дитину самотньому чоловікові

Раніше повідомлялося, що і мама, і бабуся одночасно: жінка сама народила собі онука, дізнавшись про хворобу дочки-такий випадок 1 з 5000

Також, 24-річний хлопець і його 61-річна дружина мріють про власного первістка