Російський телеведучий Борис Корчевніков активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно ділиться з шанувальниками яскравими кадрами з роботи та особистого життя. Цього разу він розповів у instagram про те, що йому довелося провести ніч в незвичайній компанії.

Борис Корчевніков поділився новим знімком, на якому позує з собакою. Тварину він підібрав на вулиці, коли повертався додому. Собака явно домашня, адже на вигляд дуже доглянута, телеведучий припустив що вона загубилася під час прогулянки. Він вирішив не залишати тварину на вулиці і забрав додому.

Борис Корчевников. Фото: instagram
Борис Корчевников. Фото: instagram

Пес дуже швидко подружився з телеведучим, адже на фото яким поділився Корчевніков тварина дуже мило дивилася на свого рятівника. Корчевнікова, судячи з усього, також переповнювали емоції, адже на фото він буквально світиться від радості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ось таке диво раптом зустріло мене у дверях будинку. Справа була вночі. Він загулявся і загубився. Ми подружилися. Господар, слава Богу, наступного дня знайшовся", - розповів телеведучий.

За словами Бориса Корчевнікова він провів всього лише одну ніч в незвичайній компанії, адже вже наступного дня з'явився господар собаки і зібрав вихованця додому.

Також Знай писав, що Максим Галкін знайшов несподіване заняття, поки Алли Пугачової немає поруч.

Нагадавши, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин показав потаємні моменти хрещення маленької доньки.

Також ми писали, що такою її бачить Максим Галкін вдома? Алла Пугачова здалася без зачіски і яскравого макіяжу.