Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко вирушила до Мексики, де побувала біля культурного центру майя.

Дівчина іноді не соромиться у виразах, тому часто стає головною особою в різних скандалах. А зараз вона закликала людей зі слабкими нервами не читати ту інформацію, що вона виклала під публікацією в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Вона розповіла про обряди і традиції цієї цивілізації, за прогнозами якої в 2012 році повинен був відбутися кінець світу. Всього шість фактів-перший з них з самого початку здається нешкідливим. Конфлікти вирішувалися за допомогою мирної гри в м'яч. За правилами було дві команди, у кожної кільце, в которо необхідно відправити м'яч. Час від часу снарядом виступала чиясь відрубана голова в каучуку.
Команди грали лише на своїх частинах поля, намагаючись потрапити в кільце противника. Коли боги визначали переможців - їм відразу ж відрубували голови, що здавалося найвищою нагородою і ступенем поваги.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

12-річним хлопчикам і дівчаткам проколювали статеві органи за допомогою гострих предметів. У пророблений отвір вставляли канат, і вони починали ходити по колу - виживали тільки найсильніші.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Жінка з величезними грудьми вважалася родючою. У жертву богам завжди приносили найсильніших, найкрасивіших. З грудей жертви витягували серце, яке надалі ставало раціоном еліти. Органи ягуарів теж йшли в хід. Цінувалися вуха, очі, серце - все це для удосконалення майянської людини", - пише Регіна Тодоренко в публікації.

Нагадаємо, Влад Топалов ризикує втратити дружину? Голоногу Регіну Тодоренко помітили в несподіваному місці

Як повідомляв "Знай.ua", зірка шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко воскресила улюблений дідусевий борщ: під текілу зайшов "на ура"

Знай.ua писав, зірка "Орел і Решка" Регіна Тодоренко показала, на що здатний її ротик: засунула аж 17