Відома українська співачка Злата Огнєвіч зовсім недавно стала "переможницею" в ситуації з переслідувачем, який загрожує їй вже протягом трьох років.

Поліція його затримала, тому виконавиця може відчути себе вільною. І зараз вона на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч осіб, розповіла про почуття гідності - особистої гідності.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Це коли за спиною стоїть безліч людей: сім'я (якщо дуже пощастило, звичайно), друзі, досвід, знання і навіть місто, країна, в який ти живеш. Якщо глобальніше - весь світ і люди, що живуть в ньому, частка інтелекту цих людей. І це все неправда, що людина поодинці може впоратися", - заявила Злата в публікації.

Щоб підтвердити цей факт, вона привела в приклад альпініста, який підкорив 14 вершин понад 8 тисяч метрів всього за один сезон. Допомагала йому ціла команда. Тому важливо йти до своїх людей, щоб не відчувати себе самотньо перед початком складного шляху.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На знімках вона постала в рожевому піджаку, з масивним ланцюгом на шиї, з вільним простором на грудях.

"Зачіска дуже красива і сексуальна", "Мені дуже подобається хід Ваших думок, вони мені близькі. Ви розумна дівчина, а ваші пости мотивують йти вперед, не здаватися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією: "Ковток свіжого повітря"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч наврочила? Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук

Знай.ua писав, Алекс Топольський різко захотів втекти перед вибором на "Холостяк-12": "Вибере знову..."