Нещодавно на телебаченні пройшла прем'єра нового сезону пісенного шоу "Голос країни". Тут тепер нові зіркові тренери Оля Полякова і Надя Дорофєєва змагаються за учасників. Не секрет, що всі тренери хочуть перемоги і тепер їм доведеться навіть "битися" за учасників.

Цьому є доказ - Оля Полякова вже злобно подивилася на Надю Дорофєєву і пообіцяла навіть дуель.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці шоу "Голос країни" в мережі Instagram.

"Невже дійсно буде бійка за учасників між Поляковою і Дорофєєвою. Зіркові тренери рішуче налаштовані перемагати в цьому сезоні. Як думаєш, чия команда пройде у фінал проекту? Залишай свої коментарі під цим повідомленням", — пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

На свіжому відео прямо зі студії "Голосу" можна побачити, як Оля Полякова показує двома пальцями на Надю Дорофєєву і нібито готуючи їй неприємний сюрприз. За цим всім спостерігали не тільки камери і учасники, а й ще один зірковий тренер Святослав Вакарчук, який вирішив над цим всім від душі посміятися.

Святослав Вакарчук, скріншот: Instagram
Святослав Вакарчук, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що сама Надя Дорофєєва дуже тихенько відреагувала на такий випад від Олі Полякової, можна сказати, навіть дуже стримано. Ну що ж, подивимося, що буде далі...

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва пішла у відрив, зриваючи з себе одяг-це краще бачити тільки Дантесу: "Звикли втрачати контроль".

Як повідомляв Знай.uа, у Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи" з'явилися дві нові жінки: "Я дуже задоволений обома".

Знай.uа писав, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька після розлучення знайшла собі розраду: "Далі буде ще цікавіше".