У п'ятницю, 28 січня 2022 року, стало відомо про смерть легендарного українського боксера Володимира Вірчіса.

Він володів інтерконтинентальними титулами (IBF, WBO) у суперважкій вазі. 17 з 20 перших поєдинків він завершив достроково - всього 26 перемог, дві поразки. Одне з них у відборі за титул у 2008 році. Але ж він міг битися з Віталієм Кличком. Тому через рік він покинув ринг, а зараз його тіло було знайдено в Дніпровському районі. Правоохоронці підтверджують версію про самогубство.

Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело
Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело

Але зараз мова не про це... а про світлину, яку у себе виклав популярний український виконавець Віктор Павлік. На архівному знімку постав він, Володимир Вірчіс і Сергій Ларкін (Ларсон).

"Без слів. Ларсон, Вірчіс... не віриться...", - зазначив Віктор.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Справа в тому, що і співак, волонтер Ларсон помер, але давно - в 2015 році, про що повідомляв його брат Михайло. Він помер в результаті травм під час ДТП. Його збила лікар-фахівець, керівник клініки "Альтера" Ірина Скляренко. Вона тоді навіть не вийшла з машини, щоб перевірити стан потерпілого. А тепер користувачі не можуть знайти слів, щоб описати горе. Лише Віктор Павлік-єдина жива людина на цьому архівному знімку.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

"Ніхто не допоміг вийти з депресії, ось і результат", "Ось новини (та спочивають зі світом, вічний спокій)", "Як шкода", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Катя Репяхова показала, в якій небезпеці син Віктора Павліка - довелося вжити екстрених заходів

Як повідомляв "Знай.ua", помер боксер Володимир Вірчис, ЗМІ припускають самогубство: вийшов з дому і не повернувся

Знай.ua писав, зірка серіалу "Кухня" Іван Рудаков помер у реанімації: пішов з життя через наслідки вірусу