Відома російська співачка Алсу після новорічних свят зважилася на зміни. Знаменитість пофарбувала своє волосся.

Алсу має чимало шанувальників, тому вона частенько радує їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 2.3 мільйона осіб.

Алсу вирішила приділити трохи часу своєму зовнішньому вигляду, тому знаменитість вирушила в салон краси. Дівчина вирішила пофарбувати своє волосся, щоб його колір став більш насичення і красивішим.

Фото зі сторінки Алсу
Фото зі сторінки Алсу

Для походу в салон краси Алсу вирішила вибрати досить стильний, але стриманий образ. Вона приміряла на себе чорний костюм, що складається з брюк і кофтинки з блискавкою.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Фото зі сторінки Алсу
Фото зі сторінки Алсу

"Освіжили колір 💇 🏽 ♀️і настрій! Спасибі P. S весь день отримую компліменти з приводу свого нового костюма", - так Алсу підписала опубліковані кадри.

Фото зі сторінки Алсу
Фото зі сторінки Алсу

Віддані фанати Алсу відразу ж оцінили її новий образ, тому залишили чимало компліментів в коментарях.

"Ти классаная😍❤️", "Яка гарненька😍", "Красивий колір 😍", "Ой 😍Краса 😍", "Красива", "Костюм і правда дуже класний🔥👍", "Шикарна🔥" "Очманіти. 😮як лялечка❤❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Алсу розвіяла чутки про розлучення:"мріяти до платинового весілля". Алсу показала ніжне фото з чоловіком

Також Знай писав, Алсу звернулася до дочки, що викликала скандал на "Голосі країни": "Ти осяяла нашу сім'ю". Алсу звернулася до своєї дочки Мікеле

Раніше Знай повідомляв, Алсу після скандалу на" Голосі "здалася в ефектному образі:"Битва". Дівчина попросила поради у своїх фанатів в мережі