Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" та українська блогерка Анна Неплях здивувала фанатів незвичайними змінами в зовнішності.

Відповідними кадрами дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 300 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Нова фотосесія Анни Неплях вражає уяву. На цей раз красуня з'явилася в абсолютно новому образі. Замість її розкішного довгого волосся на кадрах можна побачити досить коротку стрижку - каре. Для фото вона приміряла строгий білий костюм і туфлі на високих підборах.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

" Нас не чіпляють тихі, м'які, звичайні. Нам не врізається в пам'ять формальна доброта і награна ніжність. Ми не залишаємо в архіві під грифом "Цілком таємно" тих, хто всього лише подобалися або викликали симпатію. Ні.... Нас чіпляє до мозку кісток лише та, яка кігтями до дна в нас, дикою кішкою вгризлася зубами, заповнила собою всього тебе, ніжно і в той же час дико вторглася як вихор, як холодна сталь обпалюючись об твою кров... та що змусила прокинутися дикому вулкану, змусила кипіти абсолютно всі почуття", - зазначила Ганна Неплях.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анна Неплях закликала бути непередбачуваними і просто щирими, щоб назавжди врізатися в пам'ять людей.

"З тобою вже назавжди залишається той самий післясмак дикого божевілля, приємне тремтіння по тілу від довгоочікуваних прогулянок, зустрічей і обіймів, незабутній смак поцілунків і шлейф найсмачнішого і улюбленого аромату духів...",- підсумувала вона.

Нагадавши, розсунула ноги і обхопила його руками: учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, як працює мовою

Раніше Знай писав, учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях злила інтимні кадри, гідні Playboy: екстремальне міні і відверте декольте