Зовсім недавно на телеканалі "СТБ" стартував 11 сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк". Його головним героєм виступає харківський бізнесмен Михайло Заливако. І в цей же час, 14 березня, почався новий сезон російського аналога шоу з Тіматі.

Після цього стало відомо, що ведучим "Холостяка" на "ТНТ" став Микита Добринін. А зараз учасниця десятого сезону Анна Неплях поділилася кумедним відео в TikTok, в якому описала свою неоднозначну думку про всіх учасниць даного проекту.

"Ну видно, що *беться під спідами в очко. У групах бере участь, оргії, групи... вони всі ось так виглядають", - каже вона протягом усього відео, сидячи на балконі багатоповерхівки.

@neplyakh

#холостяк #холостяк2021 #холостяктимати #холостяктнт #холостякстб

♬ оригинальный звук - Tik Toker

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще
Спіди - це різновид наркотиків, сурогатний аналог амфетаміну, що викликає залежність і ускладнення з боку психіки, а також внутрішніх органів і нервової системи.

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови - все зміниться. Відомо, що проект ще до церемонії троянд покинули три дівчини.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" залишив без троянди відразу 8 учасниць: хто не вразив Михайла Заливако

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако піддався почуттям з красунею прямо на дивані: перший поцілунок