Крістен Стюарт розповіла, що думає про повернення інтересу до кіносаги Сумарки. Про це вона сказала в інтерв'ю Entertainment Tonight.

Як відомо, фентезійна сага в період з 2088 по 2012 рік підкорила серця мільйонів шанувальників. Історія кохання вампіра Едварда і простої дівчини Белли від режисера Кетрін Хардвік за романом американської письменниці зібрала 393 мільйони доларів і підкорила всі світові рейтинги. Головні актори саги Роберт Паттісон і Крістен Стюарт після стрімкої популярності знайшли своє застосування в абсолютно різних кінороботах.

Зокрема, Крістен Стюарт взяла участь у фільмі "Спенсер", прокат якого стався в жовтні 2021 року, і зіграла там принцесу Діану. На честь цього вона дала інтерв'ю Метту Кохену, який в процесі інтерв'ю не зміг уникнути питання "відродження" "сутінків". Справа в тому, що на стрімінговій платформі Netflix кіносага переживає друге народження.

Крістен Стюарт, instagram.com/kristenstewartx
Крістен Стюарт, instagram.com/kristenstewartx

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це дивно. Блін, такі відчуття, що це було дуже давно і в той же час зовсім недавно. Спочатку я подумала:"Боже, я така стара вже". Це ж було п'ять хвилин тому, а ось вже була десятирічна річниця. Я тоді в школі вчилася. Це круто", - сказала вона.

Крістен Стюарт, Фото: Getty Images
Крістен Стюарт, Фото: Getty Images

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Крістен Стюарт в безглуздому образі потрапила під камери папараці.

Також ми повідомляли, що Крістен Стюарт в рейтузах відкрила рот і розсунула ноги: всі синці видно.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що новий документальний фільм про Гаррі Поттера з тріском провалився.

Також портал "Znaj" писав, що Емма Уотсон зізналася, що була закохана в актора з Гаррі Поттера, який розбив їй серце.