У соціальній мережі повідомили про провал спецвипуску про «Гаррі Поттера». Уважні фанати замістили дуже багато похибок і написали про це у всіх соцмережах.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «peopletalk» Instagram.

"Напередодні HBO Max випустив спецвипуск "Гаррі Поттера". Уважні шанувальники франшизи помітили серйозну помилку. Подробиці - за посиланням в описі #ГарріПоттер", - підписали пост в соціальній мережі.

Дуже багато людей, які з нетерпінням чекали цей спецвипуск, не стали приховувати свого розчарування. Крім цього, деякі шанувальники написали про серйозні помилки, які були допущені в документальному фільмі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com
Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com

"А мені сподобалося, хоч я і не любитель документальних фільмів, взагалі. Додивилася на одному диханні, поринула в спогади. Спасибі за дитинство", "Ой я дивилася зі сльозами на очах спасибі за казку", "АХАХХПХАХА вони переплутали братів ХЕХХХАХПХП", "поки тільки бачила що Олівера з Джеймсом переплутали, фотку Емми Робертс поставили замість Емми Уотсон", "не знаю я відразу знала що це буде фільм інтерв'ю дивлячись трейлер це було ясно чого всі чекали так і не зрозуміла. Як на мене це було зворушливо і до сліз я згадала все що мене пов'язувало з цією історією і що я з нею виросла. Плакала по тих кого з нами вже немає це реально душевний випуск і він мене зворушив", "Сюжет ми з донькою подивилися. Актор, який зіграв Рона сидів із зачіскою, як-ніби у нього немає верху черепа. Ні слова не сказали про професора Макгонагалл, вірніше актрису, яка зіграла. Епізод не поганий, але натягнутий. Дуже сумний і натужний, перетворили на зброю панів з політиками", - написали коментарі обурені фанати.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Деніел Редкліфф розповів про нерозділене кохання закулісами Гаррі Поттера.