Близько тижня тому відбулася прем'єра шоу "МастерШеф. Битва сезонів", де за перемогу боротимуться кращі майстри кулінарного мистецтва з різних сезонів легендарного проєкту. Суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво розкрив ексклюзивні подробиці про новий формат. Про це інформують на офіційній сторінці проєкту в instagram.
Ектор Хіменес-Браво порівняв новий сезон із зустріччю родичів, на якій глядачі зможуть дізнатися, як склалася доля учасників проєкту.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Цей сезон ніби зустріч родичів, а всі учасники члени нашої великої родини за останні 10 років. По суті, ми ніби знову об'єднали всі покоління під одним дахом. Це дуже цікавий досвід, оскільки ми маємо шанс оцінити досягнення героїв після участі в проєкті, то як вони виросли, як змінилося їхнє життя, дізнатися які у них плани", - розповів він.
Ектор Хіменес-Браво зазначив, що цього сезону на учасників чекає багато важких конкурсів, а також багато гостей з інших проєктів, зокрема іноземці. У новому сезоні в шоу з'явиться відомий репер і продюсер Потап, а також журі "Україна має талант" та інші.

Суддя підкреслив, що гостей стало набагато більше, ніж у попередніх сезонах, а також стало більше цікавих конкурсів.