Сара Мішель Геллар постала в компанії американської актриси Сельма Блер. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома американська актриса Сара Мішель Геллар, яка прославилася завдяки головній ролі в популярному молодіжному телесеріалі" Баффі - переможниця вампірів", зігравши Баффі Саммерс. На даний момент на її офіційній сторінці в соціальній мережі підписано 3,7 мільйона фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Скрін, Instagram Сара Мішель Геллар
Скрін, Instagram Сара Мішель Геллар

29 січня дівчина опублікувала спільну фотографію разом з актрисою Сельмою Блер. Актриси зіграли у фільмі" Жорстокі ігри", на яких стали відомі пристрасним спільним поцілунком.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"24-ті щорічні збори таємного товариства... всі так роблять... просто про це ніхто не говорить...", - повідомила Сара Мішель Геллар.

Фолловери засипали даний пост серією позитивних коментарів.

"Я зрозуміла це відсилання"; "це один із способів поглянути на це"; "на смак це не чай з льодом"; " я обожнюю це і дружбу, яку ви троє підтримуєте 🙌❤️ ", - повідомляють вони.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Крістен Стюарт в безглуздому образі потрапила під камери папараці.

Також ми повідомляли, що Крістен Стюарт в рейтузах відкрила рот і розсунула ноги: всі синці видно.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що новий документальний фільм про Гаррі Поттера з тріском провалився.

Також портал "Znaj" писав, що Емма Уотсон зізналася, що була закохана в актора з Гаррі Поттера, який розбив їй серце.