Даша Квіткова показала, як проводить час на Сейшельських островах. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також піднімає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

Наприкінці січня дівчина вирушила зі своїм чоловіком на Сейшельські острови. Звідти вона публікує фотографії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

29 січня дівчина опублікувала знімки з пляжу, де вона постала на тлі сходу сонця. Жінка встала в гімнастичній позі.

"Ви обов'язково впораєтеся з усіма труднощами, через які зараз проходите, навіть якщо вам здається інакше", - повідомила вона.

Фолловери почали активно комунікувати дану фотографію.

"Як в точку ваші слова ❤️🙌"; " Чарівна😍 😍 😍";" Боже... Як же це вчасно гортаю стрічку, а в голові купа думок про всі труднощі і тут це....",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина: "дуже гаряче"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Також портал Знай.uа повідомляв, що Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина.