Скрін, відео YouTube локдаун
Скрін, відео YouTube локдаун

Локдаун в Україні: голова МОЗ Віктор Ляшко зробив важливу заяву

В останні дні в Україні фіксується все більше нових випадків захворювання на коронавірус. На фоні збільшення захворюваності міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів, чи чекати українцям на локдаун. Про це він розповів під час зустрічі з журналістами.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Середня зарплата зросла на 3000 гривень - дані Держстату

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

В Україні за рік збільшився розмір середньої зарплати. Так, у грудні 2021 року середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій України склала 17 453 гривні. Якщо порівнювати з груднем 2020 року, то рівень заробітку зріс на 3 274 гривні. Про це повідомляє Державна служба статистики.

"фантоми" МВС
"фантоми" МВС

Автомобілі-фантоми помічають будь-які порушення українців на дорогах, ніхто не залишиться непоміченим

На українських дорогах почали працювати "фантомні" патрулі. У перший день роботи було складено майже тисячу протоколів, а всього з 25 січня було винесено 4212 постанов щодо правопорушень, які "фантоми" зафіксували в автоматичному режимі.

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова

З "Королеви ночі" на "Королеву кухні": Оля Полякова здивувала несподіваною зміною профорієнтації

Відома українська співачка Оля Полякова дуже різнобічна і цікава людина. Зірка встигає зніматися в ряді проектів і залишатися хорошою дружиною і матір'ю. Так, виконавиця анонсувала в instagram новий сезон свого кулінарного шоу"Королева кухні".

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Торгівля людьми: у Мінсоцполітики попередили українців про серйозну загрозу

Глава Мінсоцполітики України Марина Лазебна провела зустріч в онлайн-форматі з виконуючою обов'язки директора Офісу моніторингу та протидії торгівлі людьми Посольства США в Україні Керрі Джонстоун. Сторони обговорили проблему торгівлі людьми та подальшу програму щодо захисту громадян. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики.

Олексій Потапенко, скріншот: YouTube
Олексій Потапенко, скріншот: YouTube

Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом

На минулорічному фестивалі Atlas Weekend, де ключовим виконавцем була Тіна Кароль. Імовірно, такий стан речей зачепила гурт Потапа "Mozgi" за живе. Справа в тому, що в перерві між виступами вони зробили вигляд, що не знали, хто така Тіна Кароль. Співачка відреагувала на даний випад і повідомила, що у групи "Mozgi", ймовірно, амнезія.