Стало відомо, що пішов з життя відомий актор Леонід Куравльов, йому було 85 років.

Зовсім недавно у артиста виявилося запалення легенів і діагностовано серйозне ураження мозку. В останні дні свого життя він не міг самостійно їсти. Тому в шлунок була вставлена трубка, за допомогою якої в організм і надходило харчування. Леонід останнім часом був самітником після смерті дружини, Ніни Василівни. А незабаром і взагалі в будинку престарілих.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Ніхто не може повірити в це - його доньці Катерині, синові Василю та онукам висловлюються сотні слів співчуття. Однак його сім'я досі не прокоментувала смерть актора.

Ви можете знати актора завдяки ролям в таких фільмах, як "Дванадцять місяців", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Іван Васильович змінює професію", "Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо", "Афоня", "Місце зустрічі змінити не можна" і в багатьох інших.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

У 2012 році Леонід Куравльов поховав кохану дружину. З нею він прожив більше 50 років, після чого вирішив не з'являтися на світських заходах. Співробітники пансіонату, в якому він провів кілька останніх місяців, заявляють, що він перебував в апатії, депресії і фізично в поганому стані.

Нагадаємо, в Парижі відбулося прощання з Гаспаром Ульєлем з "Ганнібала: Сходження": з рідними актора плаче весь світ

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Кухня" Іван Рудаков помер у реанімації: пішов з життя через наслідки вірусу

Знай.ua писав, зупинилося серце зірки серіалу "Моя прекрасна няня": раптовий відхід знаменитості приголомшив колег і рідних