Аргентинська актриса, співачка і бізнесвумен Марія Флоренсія Бертотті відома українським телеглядачам завдяки участі в мелодраматичному серіалі під назвою "Floricienta (Флорісьєнта)", заснованого на історії Попелюшки.

Прем'єра відбулася ще в 2004 році і транслювалася в більш ніж 70 країнах. З мого моменту пройшло вже близько 20 років, всі виросли і зараз Бертотті 38 років.

Скрін, Instagram Флоренсія Бертотті
Скрін, Instagram Флоренсія Бертотті

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік, вона любить викладати різні фото і відео, в основному гумористичного характеру, піднімаючи настрій своєю шикарною посмішкою.

Цього разу вона вирішила розповісти про якогось "конструктора", за допомогою якого можна створювати і будувати автомобілі, кораблі, замки, траси, намети, злих гігантів і навіть космічні кораблі. Йдеться про м'які деталі, які вона показала у відео. Вона зробила з них диван і крісло, постала в чарівному купальнику і поринула в басейн.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Флоренсия Бертотти, фото: Instagram
Флоренсия Бертотти, фото: Instagram

"Їй би попрактикувати пірнання з головою", - написав один з небагатьох користувачів. В основному, всі просто відзначали своїх друзів, щоб збільшити шанси на перемогу в конкурсі.

Нагадаємо, як змінилася аргентинська Попелюшка з "Флорісьенти" через десятки років: "Ніби знову..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ліонель Мессі повернувся до Барселони і вже зустрівся з головним тренером Хаві: у ПСЖ поки нічого не знають

Знай.ua писав, Мія з серіалу "Буремний шлях" перетворилася на Снігуроньку, щоб виконати будь-яке бажання: "Вже загадали?"