Відомий співак Філіп Кіркоров здивував багатьох, коли несподівано привітав Олю Полякову з Днем Народження і назвав її "своєю".

18 січня 2022 року на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 5,2 мільйонів чоловік, з'явилося відео зі знімками Філіпа разом з Поляковою, і з фрагментами різних теле-шоу. Кіркоров навіть заговорив українською заради неї.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

"Моя Королева ночі! Прекрасна Ольга! Розкішна Ольга! Неймовірна Ольга! Номер 1! Майбутня королева Євробачення! Вітаю тебе з Днем народження. Ти найкраща! Пишаюся нашою дружбою, нескінченно тебе люблю!", - пише Філіп Кіркоров у публікації.

Виконавець побажав їй міцного здоров'я не тільки артистці, а й її родині, включаючи "прекрасних красунь" дівчаток. Він згадав, як вона колись пародіювала його виступи. Теж ставала смаглявою, клеїла собі бороду на обличчя та інше.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скріншот youtube
Оля Полякова. Фото: скріншот youtube

"Дуже схоже. За емоції Філіпа окреме спасибі...😍", "Філіп, за українську мову окреме "Браво!", "Красиві!", "Це було дуже круто. Артистично і талановито. Обожнюю пародії, знаю як це, сама колись виступала🙈 Гримеру окреме спасибі за щічки😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юхим Шифрін розповів про трагічне кохання молодого Філіпа Кіркорова: коли Пугачової ще не було на горизонті

Як повідомляв "Знай.ua", c "Королеви ночі" в "Королеву кухні": Оля Полякова здивувала несподіваною зміною профорієнтації

Знай.ua писав, Оля Полякова показала, що може витворяти своїми пухкими губками: "Медаль мені"