Даша Астаф'єва вирішила завести аккаунт для своїх домашніх улюбленців. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська модель журналу Playboy прославилася як колишня солістка групи NikitA. Вона активно розвиває свій профіль у соцмережі Instagram, за якою стежить понад 470 тисяч осіб. З ними дівчина ділиться моментами свого життя, а також фотографіями. Іноді Дарина Астаф'єва спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

30 січня дівчина опублікувала фотографії своїх собак Чічі і місяця і попросила у своїх шанувальників допомоги.

"Потрібна ваша допомога, друзі! Власне, я практично здалася ... і наважуюся, створювати моїм підопічним аккаунт в інста. Тисніть, що хочете. А я потім почитаю, і вирішимо з Чиченькой і Луночкой🧡", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Фолловери відгукнулися на даний пост і засипали пост Астаф'євої різними коментарями.

"Давай!!! Нам всім так потрібно доброти, і позитиву в стрічці ❤️❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤"; "красиві які 😍"; " Боже 😍це що за любов така 😍"; " так! Чичику з Луночкою є що показати світу😂 😂 😂", - повідомляють вони.

Як повідомляв " Знай.ua", Даша Астаф'єва розійшлася з бойфрендом після "криміналу" і судів: "Проблеми сильніше, ніж відносини"

Раніше повідомлялося, що Даша Астаф'єва розійшлася з бойфрендом після "криміналу" і судів

Також, Даша Астаф'єва в одному халатику оголила декольте і захотіла на ручки