Потім його розстріляв Артемій Рябчук: у мережі спливло відео останніх годин життя нацгвардійця Олександра Драгана

Вранці четверга, 27 січня 2022 року, в Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв людей на території заводу. Один з них - 24-річний Олександр Драган. Незадовго до загибелі хлопець виставив кілька жартівливих відео в Stories Instagram, де за його життям стежили більше 1 тисячі осіб. У камеру потрапив товариш по службі, який хотів сходити в туалет, проте камера і хлопці не дали йому це зробити.

Олександр Драган
Олександр Драган

Леся Нікітюк з Машуковським прокинулися під моторошні звуки, улюбленець Насті Приходько зізнався - "Люблю, вона найкраща"

"Мій солодкий ранок", - підписала вона коротенький ролик зі своєю участю. У ньому Леся лежить в ліжку і ледь відкриває сонні очі. На тлі чутні звуки ремонтних робіт в квартирі десь по сусідству. В іншому ролику видно котячі лапки, які зайняті приготуванням свіжого апельсинового соку для желе.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Instagram Нікітюк
Скрін, Instagram Нікітюк

Поліну Шишкіну вигнали з каналу "Рада", співробітниця ненавидить українську мову і хоче змінити прапор

Працівниця парламентського телеканалу " Рада "Поліна Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову, а державний прапор назвала"таким собі". Про це вона заявити для активіста. Відео поширили кілька Telegram-каналів та інших соцмережах. Раніше дівчина працювала на телеканалі Live, Медведчука. Також вона висловила оцінку українському прапору, заявивши, що дизайн їй не до вподоби.

Колишня співробітниця каналу Рада Поліна Шишкіна. Фото: Telegram
Колишня співробітниця каналу Рада Поліна Шишкіна. Фото: Telegram

Зірку "Квартал 95" Олександра Пікалова оригінально привітали з 46-річчям: "Не йди в політику"

30 січня 2022 року, святкує свій День народження Олександр Пікалов – зірка "Квартал 95". Про це нагадали його шанувальникам у Facebook. "Сьогодні День народження у справжнього рок-н-рольщика, байкера, приголомшливого актора, автора Студії" Квартал 95 "і художнього керівника" жіночого кварталу " Олександра Пікалова! Пишіть свої привітання нашому Саші в коментарях",- повідомили в Співтоваристві, яке присвячене творчості студії"Квартал 95".

Олександр Пікалов, фото "Квартал 95"
Олександр Пікалов, фото "Квартал 95"

Олесь не забув рідну Україну в Америці, Go_A і Пономарьов звучать у серці: "Моя перша мова-Українська"

Американець українського походження Олесь і його дівчина-американка послухали українську музику і подивилися українські кліпи. Їх реакцію на побачене і почуте показала відома блогер Ніна-Україна, професор фінансів в університеті США, у відео, опублікованому на You Тube.

Скрін, відео YouTube Олесь
Скрін, відео YouTube Олесь