Ані Лорак запитала шанувальників про враження від її нового синглу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

28 січня зірка продемонструвала свій новий сингл, який вона записала з репером Артемом Качором під назвою" Материк", яка присвячена розставанню.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

"ця історія неспроста знайшла життя-Мені відгукнулися емоції, закладені в кожному рядку️ ️ не бійтеся відпускати любов... іноді це єдиний правильний вихід🙏", - прокоментувала Ані Лорак свій новий хіт.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

30 січня дівчина опублікувала знімок з літнього відпочинку і запитала своїх шанувальників про улюблені рядки в пісні.

"щаслива, що Вам сподобалася наша дуетна пісня з @artemkacher Пишите пишіть в коментарях свої улюблені рядки з пісні "Материк"️️", - зазначає українська співачка.

Фолловери відгукнулися і розповіли про свої найулюбленіші рядки.

"Це точно не кохання, Просто ти до мене звик" Дякую вам за такий дует 💥🙌"; "З топової прем'єрою 🔥 Фіт, підкорив з перших нот 👏 Такі різні, але неймовірно талановиті Артисти подарували нам вибухову композицію 🔥 Про почуття, які в серце кожного, хто любить ❤️ Динамічна, чуттєва, мелодійна, стильна, романтична - це та пісня, яка приречена на успіх ❤️"; "Це точно не любов, просто ти до мене звик"💔 Кароліна, скажіть, будь ласка, коли нам чекати кліп? На наступному тижні?!,- зазначають вони.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали найгарячіших зірок сучасності в купальниках.

Також портал "Znaj" писав, що Елізабет Херлі звела з сума в міні сукні без нижньої білизни.

Також ми писали, що нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова переступила чергову сторінку свого життя з високо піднятою головою. Зараз Катерина знаходиться на шляху створення свого бізнесу, але поки вирішила поговорити про дитину - Міша захворів.