Світлана Лобода показала, як проводить вільний час на відпустці. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч. З ними вона ділиться творчістю, запам'ятовуються фрагментами свого життя. Іноді Світлана Лобода спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

28 січня знаменитість опубилковала серію фотографій з відпочинку на території тропічної країни. Жінка одягнена в світле прозоре вечірнє плаття

"Sweet dreams❤️🔥", - підписала вона свої знімки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Фоллори активно почали коментувати даний пост. Хтось побажав українській співачці щастя, а хтось зазначив, що у жінки сумні очі.

" як же прекрасно, що у вас все добре! Будьте щасливі, Світлана. ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥"; "Світлана, ви чудові! Сяйте! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥"; "Ми вже встигли скучити ❤️✨"; " очі сумні чомусь🙄"; " неймовірної краси фотографії 🤍 рахую дні до зустрічі!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали найгарячіших зірок сучасності в купальниках.

Також портал "Znaj" писав, що Елізабет Херлі звела з сума в міні сукні без нижньої білизни.

Також ми писали, що нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова переступила чергову сторінку свого життя з високо піднятою головою. Зараз Катерина знаходиться на шляху створення свого бізнесу, але поки вирішила поговорити про дитину - Міша захворів.