Дружина всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігес, в даний час вагітна двійнею. Вона поділилася зі своїми фанатами, які стежать за спортивним сімейством, новим постом в соцмережах.

Кохана Рональду, на особисту сторінку якої в соціальній мережі Instagram підписані вже більше 31 мільйонів чоловік, показала Пляжний відпочинок в Дубаї з усіма дітьми і коханим чоловіком.

На знімку сам Рональду, четверо його дітей і Джорджина Родрігес з уже добре помітним вагітним животиком. Вона вибрала для відпочинку на пляжі світло-блакитний купальник і такого ж кольору косинку, а очі сховала за сонцезахисними окулярами.

Скрин, Instagram Джорджина Родригес
Скрин, Instagram Джорджина Родригес

«So proud of my beautiful family. Here in @dubai dreams do come true (так пишаюся своєю прекрасною сім'єю. Тут, в @Dubai, мрії збуваються»", - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Sois puro amor, feliz día familia preciosaaaaaa (ви чиста любов, щасливого дня, красива сім'я)«,» big hugs (міцні обійми)«," Muy feliz cumpleaños, bella! (Дуже З днем народження, красуня!) ", "Tu serie me inspiró en creer en mi, que los sueño se hacen realidad (ваш серіал надихнув мене повірити в себе, що мрії збуваються)», - пишуть її шанувальники в коментарях.

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду в одних трусах і з чашкою зворушив мільйони жінок: "там точно кава?". Футболісту було достатньо показати свій прес, щоб викликати захват у молодих дівчат

Раніше Знай повідомляв, тренирует розтяжку? Вагітна дружина Кріштіану Роналду записалася на йогу після новини про двійні.

Також Знай писав, що легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь