В Європарламенті висловили своє обурення скандальними заявами українського нардепа і глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії щодо того, що США та інші західні партнери нібито безпідставно сіють паніку щодо запланованого нападу Росії на Україну.

Зокрема, депутатка Європарламенту від Федеративної республіки Німеччини Віола фон Крамон-Таубадель здивовано прокоментувала скандальні слова Давида Арахамії, опублікувавши відповідне повідомлення на власній сторінці в соцмережі Twitter.

«Вони всі вживають наркотики в Україні, чи що тут відбувається?», — коментує слова українського нардепа сама пані фон Крамон.

Скрін, twitter.com/ViolavonCramon
Скрін, twitter.com/ViolavonCramon

Додамо, що раніше очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія висловився, коментуючи ситуацію поблизу східних кордонів України, заявивши, що наразі тему можливого вторгнення Росії до нашої держави «штучно нагнітають» у західних засобах масової інформації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Давид Арахамія, Микола Тищенко - фото economics-prorok.com
Давид Арахамія, Микола Тищенко - фото economics-prorok.com

Цю заяву він зробив на тлі повідомлень від розвідки про 130-тисячну російську армію, розгорнуту на кордоні з Україною, та перекидання Росією важкого озброєння зі східних регіонів до західних.

Нагадаємо, Арахамія визнав, що загрози Венедиктовій Ахметову мають політичний контекст. Приводом для цього став перегляд телеканалів, на яких критикують чинну владу.

Також Знай.ua писав про Топ депутатів-прогульників Верховної Ради: Арахамія, Кива, Тищенко - "наштрафували" на 34 млн.

Крім того, віддати не можна залишити: Україна жорстко відповіла Путіну за "роздачу грошей" жителям окупованого Донбасу. Дипломати зазначили, що Кремль вибрав момент для такої "акції" саме під час ескалації безпекової ситуації біля кордонів України.