Батько Кайли Механ помер в 55 років від хвороби серця, і дівчина турбувалася, що, якщо вона не виробить здорові звички, то зіткнеться з проблемами зі здоров'ям або навіть помре молодий. Про те, як вона боролася із зайвою вагою, пише Today.

Після багатьох років дієти Кайла Механ була розчарована. У неї була надмірна вага, і навіть виконання повсякденних завдань часом було для неї важким. Хоча у неї не було ніяких проблем зі здоров'ям, вона уникала відвідування лікаря і побоювалася, що у неї може розвинутися діабет 2-го типу.

"Я намагався вести здоровий спосіб життя, і я боролася з повсякденною діяльністю. Мені потрібно було схуднути, і мені потрібно було щось, що буде стійким протягом тривалого часу", - ділиться 33-річна бухгалтер з Оклі, Каліфорнія.

Її батько помер, коли йому було 55 років, від хвороби серця, і вона турбувалася, що через зайву вагу у неї теж будуть проблеми зі здоров'ям.

Фото: Кайла Механ, Today
Фото: Кайла Механ, Today

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я знаю, що при серцевих захворюваннях ожиріння безумовно є фактором ризику. Я не хотіла, і досі не хочу йти з життя в ранньому віці. Тому я знала, що моє здоров'я дуже важливо взяти під контроль", - говорить Кайла.

Друзі та родичі підказали їй спробувати WW (Weight Watchers).

Вона оцінила, як легко було стежити за WW. Жодна їжа не була заборонена, і їй подобався менш суворий спосіб харчування.

Фото: Кайла Механ, Today
Фото: Кайла Механ, Today

"Ніхто не говорив мені, що я нічого не можу їсти. Вони сказали, що все було за планом, і мені це сподобалося. Це не було екстремальною зміною свідомості. Це був повільний зсув свідомості з плином часу, і це допомагає мені досягти успіху", - згадує дівчина.

Коли Механ починала свій шлях до стрункості в 2018 році, вона важила 321 фунт (близько 146 кг). Вона поставила перед собою мету схуднути на 150 фунтів (68 кг).

"Коли я тільки починала WW, я поняття не мала, скільки я важила, і коли я побачила цифру на вагах, я подумала: «Боже мій, як я коли-небудь доберуся до здорової ваги». Я навіть не знала, як скинути 100 фунтів, не кажучи вже про 150 фунтів», - додає вона.

Кайла почала з того, що стала їсти більше пісного білка і додала в свій раціон багато фруктів і овочів.

Фото: Кайла Механ, Today
Фото: Кайла Механ, Today

"Тепер я люблю фрукти та овочі, що для мене дуже нове. Я люблю яйця, курку і фарш з індички, і я все ще можу їсти бекон і ковбасу. Побачивши інших людей, які сильно схудли, побачивши, що вони можуть це зробити, я подумала: «Якщо вони можуть це зробити, то і я зможу», — сказала вона.

Коли вона тільки починала, то не тренувалася. Вона почала більше рухатися, спочатку ходила пішки по 10 хвилин, а потім додала уроки кікбоксингу. Механ ділиться порадами з іншими людьми, які сподіваються на здорові зміни.

Фото: Кайла Механ, Today
Фото: Кайла Механ, Today

Знайдіть підтримку

Коли Механ починала WW, вона ходила на щотижневі збори. Коли через пандемію особисті зустрічі припинилися, вона продовжувала використовувати додаток для підтримки.

Ставте маленькі цілі

Коли Механ подумала про те, щоб скинути 150 фунтів, вона була приголомшена. Але потім вона подумала про те, щоб скинути 10 фунтів за один раз( 4,5 кг), і це здавалося досяжним. Вона використовувала той же підхід до вправ.

Допомагає вироблення "хороших звичок"

Коли COVID-19 закрив спортзал або ускладнив пошук деяких з її улюблених продуктів, вона змінила свої звички і підлаштувалася під обставини.

Нагадаємо, що дівчина важила 133 кг і витрачала тисячі на фастфуд-народження доньки створило з нею диво

Раніше повідомлялося, що 22-річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів - красуням заборонили їсти

Також, дівчина скинула 55 кілограмів, щоб закрити роти всім, хто над нею сміявся ще зі школи: "Я просто хотіла бути дитиною".