Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський впевнений, що в разі атаки РФ Україна не протримається й півгодини. З такою заявою одіозний "голос Путіна" виступив у місцевих ЗМІ.

На його думку, Україна "планує напад" на самопроголошені Донецьку і Луганську народні республіки. У такому випадку Росія "може знищити українську армію за 30 хвилин надпотужною зброєю".

При цьому уточнити, яка саме ця зброя, Жириновський не зміг, але запевнив, що не ядерна.

"Через п'ять хвилин після обстрілу з їхнього боку... завдати такого удару по всіх Збройних Силах України, щоб там більше нічого не залишилося. Тобто закінчити війну України проти Донбасу за 30 хвилин за допомогою зброї. Яке не ядерне, але воно надпотужне. І кілька залпів дозволяють знищити скупчення військ, техніки в будь-якій точці України. Як це все буде палахкотіти", - розмріявся кровожерливий політик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше він заявляв, що українцям не вистачає продовольства, і вони в паніці скуповують все підряд.

Нагадаємо, західні ЗМІ застерігають Зеленського від розпалювання внутрішніх конфліктів перед загрозою агресії Росії.

Додамо, в Financial Times розкритикували заяви Зеленського про "держпереворот".

Крім того, Володимир Жириновський влаштував "клоунаду" перед виборами: на з'їзд партії ЛДПР приїхав на конях. Скандальний Володимир Жириновський повернувся на 100 років тому і приїхав до союзників на кінській упряжці.