Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився своєю думкою про собак. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Собакаааа! Щеня завжди таааааак вкууусноооо пахнееет!!! Шкода, не мій", - ділиться Виконавець.

Він зізнався, що обожнює собак, хоч у нього вдома їх і немає.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

"Хочеш, я буду твоїм цуценям? Зможеш нюхати мене, скільки захочеш", - пропонують в коментарях.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"Дуууже", - зізнався Дантес.

Шанувальники оцінили фото Дантеса з милим песиком дуже позитивно.

"Здається, цуценяті теж шкода, що він не Вовін, які ж солодкі», «Ось понюхав і додому. Так, напевно, і про теличку можна сказати", "А ще дуже здорово пахнуть кошенята! Мабуть, всі дитинчата ссавців володіють такою суперздатністю", "Самий турботливий, розумний, з прекрасним почуттям гумору як, тебе можна не любити", - захоплюються його фанати.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

"Тю, так в чому проблема завести свого?",- "Надя не згодна", "На фото такееее милашество. Надь, ну дозволь вже, будь ласка...», «Ех... А я вже збиралася вітати... Сподіваюся, що скоро зможу привітати", - просять шанувальники Дантеса його дружину Дорофєєву.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва бореться із залежністю-ніхто не може перешкодити, навіть Дантес: "Тут я ох * * ла..."

Також Знай писав, Оля Полякова "зарубалася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "спалить кому хату..."

Раніше повідомляв Знай, Надя Дорофєєва змінилася до невпізнання, українці розгубилися: "Це та сама дружина Вови Дантеса?".