На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася новим яскравим образом і побажала всім продуктивного тижня.

При цьому її фанати оприлюднили її знімок в яскраво-червоній обтягуючій сукні на кулісці з блискучої тканини, з акуратною укладкою і вечірнім макіяжем. Губи зірка підкреслила червоною помадою приглушеного відтінку.

Свій ошатний образ вона доповнила великими сережками, інкрустованими каменями.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Всім доброго ранку. Сподіваємося, що тиждень для Вас почнеться легко», - побажала вона своїм підписникам.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

У відповідь шанувальники порадили Тіні трохи розслабитися і не переживати так через роботу.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Доброго ранку! Вільно, ти і так дисциплінована і надійна. Творчих успіхів!", "Незрівнянні у Вас фотки! Красуня! Ми чекаємо Вас, надсилайте фото - опублікуємо", - пишуть в коментарях до повідомлення.

Раніше Знай писав, що Тіна Кароль згадала, як стала нареченою і сказала заповітне "Так" Євгену Огіру.

Нагадаємо, що Тіна Кароль згадала, як ретроградний Меркурій і січень перевернули її життя з ніг на голову: "Душевний..."

Також ми писали, що ретроградний Меркурій заволодів землею до 4 лютого: як залишитися щасливим і на що витратити час