У соціальній мережі розмітили архівний знімок знаменитих сестер Кендалл і Кайлі Дженнер. Відомих родичів можна побачити на різних фотографіях і порівняти, як вони змінилися за цей довгий час.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Архівні фото Кендалл і Кайлі точно піднімуть вам настрій цим похмурим ранком", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно визнати, що сестри виглядають дуже ефектно і жіночно. Однак якщо звернути увагу на фотографії з їх дівоцтва, то можна побачити, що навіть не цих кадрах застосований фотошотоп.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кендалл Дженнер / фото: instagram.com/kendalljenner/
Кендалл Дженнер / фото: instagram.com/kendalljenner/

Багатотисячна аудиторія не змогла пройти повз такої фотографії і написала свої відгуки під постом. Люди досить по-різному відреагували на дані кадри.

Кайлі Дженнер, фото: Instagram
Кайлі Дженнер, фото: Instagram

"Вони на вірмен більше схоже ніж Хлоя,))", "ось, так нас і привчають до мерзот. Дивіться фільм "Садом"(з біблійних часів до сучасного західного ЛГБТ вторгнення в наш мозок, по всьому світу)", "щось не особливо", "Монтаж", "Кайлі ногу повинна спустити", "та тут все повилазило .Всі заїзди перероблені .Баби це мужики а мужики все баби .Більше нікого показувати .Люди прокинулися", "навіть дитяче фото з фотошопом", "тепер молодша виглядає старше", "мені здається або відфейстюнілі дитячу фотку?!", "А де саме повтор", "нічого що це старе фото?", - пишуть відгуки обурені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Кендалл Дженнер в дуже відвертому купальнику засвітила свої принади.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що скажений фанат Кайлі Дженнер пробрався в її будинок.