Олександр Слобоженко показав відеозапис того, як він розбив суперкар Ferrari SF90 Stradale. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український блогер і чемпіон мотоспорту і айтішник Алекс Слобоженко розповідає про своє життя в Дубаї. На своїй сторінці в Instagram хлопець постійно хвалиться дорогими автомобілями і подорожами. На його офіційній сторінці підписано дев'яносто п'ять тисяч фоловерів.

Місяць тому він потрапив в аварію в Дубаї. На думку бізнесмена, причиною ДТП стала технічна несправність італійського авто. Судячи з фото, автомобіль не сильно постраждав в пригоді і навіть показав фотографію пошкоджень.

31 Січня Слобоженко опублікував відеозапис з моменту події їх салону автомобіля.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Відос, якого всі чекали майже місяць-ось так я розбив рідкісний суперкар від Ferrari за 1 000 000 $ 💸 🤯 Як думаєте, що сталося і стало причиною аварії? 💥 🏎 Діліться версіями в коментах", - повідомив він.

Фолловери припустили, що прогалина в першу чергу з гальмами.

"Чутно що колеса були заблоковані отже проблеми з гальмами.. не робочий АБС"; " я думаю помилка в рульовій рейці і рульового механізму)))"; "Може, бачок потік" , - повідомляють вони.

Нагадаємо, що українських водіїв ловитимуть на живця, патрулем може виявитися будь-хто.

Також Знай писав, що водіям готують нову систему покарань, штрафи не рятують.

Нагадаємо, що в Україні повертають обов'язковий техогляд, до чого готуватися водіям.