Відомий співак Wellboy показав, як запалює з дітлахами, та заспівав з ними разом свій хіт "Гуси".

Нові фотографії та відео з дитячим галасом Антон Wellboy розмістив на своїй сторінці у Facebook. У каруселі співак не лише роздавав автографи, співав пісню, але й потонув у галасі дитячих голосів, які зображали гусяче гоготіння.

"Діти-цвіти жизні! Я радію кожного разу, коли в сторіс під мої пісні танцюють діти, підспівують, та веселяться. Дітей не обманеш, вони відчувають правдивість і щирість твоїх намірів. Ми з гусятами бажаємо вам гарного робочого тижня. Посміхайтесь", - написав співак.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Зірка заспівав свій хіт, а малеча підспівувала йому. Антон зізнається, що зворушений тим, як діти сприймають його та його пісні. Після того, діти загоготіли створюючи неймовірний галас, а співак ніби розчинився у дитячих голосах та лицях "Клас, - сказав він, - разрив".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Нещодавно стало відомо, що хлопець подав заявку на Національний відбір на Євробачення. Він про це говорив ще восени, але, спочатку це виглядало як жарт, і багато хто не вірив, що це дійсно відбудеться.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше музикант Wellboy анонсував свою нову композицію з якою виступить на Нацвідборі до Євробачення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера"

Також "Знай.ua" писав, що Laud, Wellboy і Аліна Паш поборються в нацвідборі на Євробачення