Виробництво "Friends production" провело перше прослуховування потенційних фіналістів національного відбору на конкурс "Євробачення-2022".

Портал Muzvar продовжує ділитися ексклюзивною, інсайдерською інформацією про те, кого помітили на прослуховуванні. Там присутні музичний продюсер Михайло Кошовий і продюсер трансляції теле-відбору Олексій Гончаренко.

Національний відбір на Євробачення, фото: Eurovision.ua
Національний відбір на Євробачення, фото: Eurovision.ua

"У нашому Instagram ми вже опублікували неповний перелік артистів, які сьогодні пройшли прослуховування на Нацвідбір 2022. Не можемо з вами не поділитися повним списком претендентів", - пишуть Muzvar.

LAUD, Wellboy, Alina Pash, FIZRUK, Victoria Miro, Gorim!, Cloudless, Michael Soul, Схід/Захід, АНЦЯ, Юлія Тімочко, BARLEBEDEN, The Blue Antik (онлайн) - так виглядає список учасників, які пройшли прослуховування на відбір. Фінал Нацвідбору відбудеться 12 лютого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Євробачення 2021, скріншот: YouTube
Євробачення 2021, скріншот: YouTube

"Ох, обожнюю цей предєвробаченський двіж!🔥", "Будемо вибирати в першу чергу пісню, а не виконавця⚡", "АНЦЯ та Wellboy⚡️", "Так хотілося б бачити Shy у фіналі❤️", "Аліна Паш❤️", "А повний склад журі відомий? Хто вирішує?", "Michael Soul треба, щоб поїхав на Євро!🤞 Самий класний, належно представить👌", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що приховує Сердючка під зіркою на голові? Андрій Данилко відповів, Чому ніколи не знімає шапку

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A розповіла, хто представлятиме нас на Євробаченні і як українська мова підкорює світ: іноземці вже вчать Шевченка

Знай.ua писав, Руслана Лижичко стала справжньою "мольфаркою" в Карпатах, не обійшлося без містики: "Вже завтра"