Дочка Костянтина Меладзе не пройшла відбір останнього сезону "Голосу країни". Відео, що підтверджують це, з'явилося на офіційній ютуб-сторінці шоу.

Зовсім недавно стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу"Голос країни". На даний момент тривають "сліпі прослуховування", в ході яких зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва і В'ячеслав Вакарчук набирають собі команду, щоб згодом пройти ще через кілька етапів шоу і довести учасників до фіналу.

Святослав Вакарчук, скриншот из выпуска шоу
Святослав Вакарчук, скріншот з випуску шоу "Голос країни"

На ютуб-порталі" Голос країни " були опублікований трейлер нової серії, в якому було анонсовано виступ дочки Костянтина Меладзе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чи затьмарить талант дочки Костянтина Меладзе її зіркових родичів: Віру Брежнєву і Валерія Меладзе?",- задаються автори шоу.

Проте на відеозаписі видно, що після виступу на пультах суддів всі смужки червоні - а це означає, що відбір вона не пройшла.

Дочка Костянтина Меладзе. Фото: скріншот відео.

На записі можна побачити дівчину, що плаче, а після цього Святослава Вакарчука, який говорить"Це буде великий скандал".

Нагадаємо українська школярка підкорила журі на "Голос країни": змусила Ольгу Полякову і Надю Дорофєєву дзвонити близьким

Як повідомляв Знай.uа, Потап показав, чим займається в перерві шоу "Голос країни": "Тіну Григорівну не бачили?"

Також портал Знай.uа писав, що уприватник "Голос країни-12" здзвониться з Дантесом прямо на сцені, на "заздрість" Дорофєєвої: "навчався в Швейцарії, повернувся"