Українська співачка Jerry Heil обожнює привертати до себе увагу незвичними цікавими витівками, цього разу вона вигадала дещо оригінальне

Співачка Яна Шемаєва, відома під творчим псевдо Jerry Heil, розмістила в сторіс свого Instagram пропозицію помирити розбиті серця. Співачка нагадала українцям, що незабаром День Святого Валентина.

Спочатку дівчина поцікавилася, чи є у її шанувальників з ким зустріти цей день.

"Кажуть, що поганого гінця "казнять", але у мене запитання до вас, скоро День Святого Валентина. Так от напишіть мені, будь ласка, чи є вам з ким святкувати. Я дещо придумала", - заявила дівчина.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Для відео зірка наділа шапку-вушанку, у якій виглядала досить чарівно. Вона також незвично закочувала очі, що додавало її образу загадковості:

"Я вирішила, що цього Дня Святого Валентина, я стану вашою Святою Валентиною. І буду мирити сердечка, які розійшлися, але якщо у вас ще жевріють почуття, якщо ви хочете повернути ту людину, я спробую зробити це для вас".

У наступному відео, Яна розповіла, що саме вона вигадала.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

"Я напишу вашій улюбленій людині в дірект і спробую вас помирити. Єдине, що треба зробити, ось в цю скриньку написати що у вас є така необхідність".

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше напівгола Jerry Heil вразила занадто худим тілом і скаженою зачіскою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Jerry Heil напросилася на побачення з продюсером "Голосу країни" Володимиром Завадюком.

Також "Знай.ua" писав, що Jerry Heil біля набитого холодильника заспівала, як Оля Полякова