Jerri Heil заспівала знамениту пісню Ольги Полякової. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

22 грудня українська співачка опублікувала кумедне відео в Instagram. На ньому дівчина підходить до холодильника, дістає оттукда чашку і співає кілька рядків пісні Ольги Полякової: "нічна жриця".

"ваги, з ранку краще не ставати на ваги. А ти хто за гороскопом?",- повідомила вона.

Старання дівчини помітила сама Ольга Полякова, яка написала всього два смайли🔥 😂.

Раніше ми писали про те, що Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "у місцях для..."

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"