Для всіх шанувальників кіновсесвіту Marvel, а також для фанатів нової серії фільмів про "Людину-павука" з'явилися дуже цікаві новини. Акторка і співачка Зендея, яка отримала статус висхідної зірки з серіалом "Танцювальна лихоманка" і головний улюбленець Залізної людини Тоні Старка "Павучок" Том Холланд вирішили жити разом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ, яким дану новину розповіли друзі парочки.

Зендея і Том Холланд, фото: Instagram
Зендея і Том Холланд, фото: Instagram

Зендея після успішного дебюту в "Лихоманці" встигла знятися в багатьох гучних проєктах: провокаційному серіалі "Ейфорія", музичній стрічці "Найбільший шоумен", новій екранізації "Дюни".

На зйомках картини "Людина-павук: Повернення додому" у неї зав'язався роман з виконавцем головної ролі Томом Холландом, названим в 2012 році "Найбагатообіцяючий молодий англійський актор" за версією Лондонського гуртка кінокритиків.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Скрін, відео YouTube "Людина-павук " Том Холланд
Скрін, відео YouTube "Людина-павук " Том Холланд

Нещодавно їхні стосунки вийшли на новий рівень. Як повідомляє видання GEO, пара вирішила жити разом. Закохані купили особняк в Лондоні за 3 мільйони фунтів стерлінгів. Він знаходиться недалеко від будинку батьків Тома. Переїхати закохані планують цього літа.

"Вони дуже закохані один в одного і хотіли, щоб їх перший будинок був у Лондоні, де виріс Том. Всі в захваті від них", - наводить журнал слова джерела, чиє ім'я видання не розголошує.

Нове житло акторів буде оснащено відмінною системою безпеки, включаючи 8-футові сталеві ворота. Також в будинку будуть спортзал і кінотеатр.

Раніше повідомляли, вперше вагітна в 33: Ріанна зробить татком репера A$AP Rocky.

Як повідомляв Знай.uа, "Какала в лоточок": принца Гаррі і Меган Маркл застукали на подвійному побаченні з Томом Холландом і Зендеєю.

Знай.uа писав, "Людина-павук" Том Холланд і Зендая отримали від принца Гаррі і Меган Маркл таємну пропозицію - "Останній шанс".