Відомий український телеведучий Сергій Притула вирішив поділитися своїми враженнями від ролі зразкового татуся. Новий пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним спостерігають 864 тисячі підписників.

«Коли я закінчив кар‘єру у «вар‘ятах», то отримав 2 похідні від цього кроку. Перша дещо негативна, адже сімейний бюджет позбувся одного з джерел поповнення. Друга ж, тотально в «+»! У мене вивільнилось достатньо багато часу, і левову частку його я почав витрачати на сім‘ю! Якщо скласти дві похідні докупи, то вийде, що я, фактично, заплатив за можливість проводити більше часу з дітьми. І воно того варте!», - вважає шоумен.

Він додав, що насолоджується можливістю присвячувати час своїм дітям, і робити досить буденні справи, на які раніше не вистачало часу.

Скрін, Instagram Притула
Скрін, Instagram Притула

«Коли ти 10 років розсікаєш з гастролями по усьому світу, буваючи вдома менше часу, ніж поза ним, то такі, для декого, буденні речі, як забрати дитину з садочку, стають для тебе справжнім святом! Скоро буде 2 роки, як я востаннє виходив на сцену, але ось ця атмосфера святковості, яку я знаходжу у буденних речах, мене не покидає! Чого і Вам бажаю!», - поділився Притула.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скрін, Instagram Притула
Скрін, Instagram Притула

У нього поцікавилися, чи не отримує він прибуток від свого дітища, «Вар’яти-шоу».

«Так а що, відсоток з гастролей "Вар'яти" не отримуєте?», - «Шоу під назвою «Вар‘яти» припинило існування пів року тому. Хлопці продовжили свій творчий шлях, створивши новий бренд @tesameshow, до якого я не маю жодного стосунку, окрім як позитивних емоцій, дивлячись на достатньо насичений гастрольний графік своїх кумів», - пояснює ведучий.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Нагадаємо, що Національний відбір на Євробачення: чим дивуватимуть "східзахід", Roxolana, ANTSYA, Cloudless

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула здійснив мрію дружини і показав їй піраміди, але щось пішло не так

Також, Сергій Притула відповів, чи стане ведучим Євробачення ще раз - українці засумували: "Аби не той Остапчук".