У Харкові покупець виявив у замороженій рибині величезну кількість паразитів, і поділився своєю неприємною знахідкою з читачами спільноти "Чорний список" у телеграмі.

"Купили в магазині #Рибное_ремесло замороженого морського окуня, принесли додому і поклали в морозилку. Через пару днів дістали, а коли риба розтанула, з-під луски стирчали паразити. У магазині гроші-то повернули. Але як можна торгувати такою продукцією?", - задається питанням автор повідомлення.

Скрін, "чорний список"
Скрін, "чорний список"

"Все, з рибкою зав'язав, поки не забуду цей пост", "У всієї риби паразити. Просто є запущена риба, яку пізно зловили. Як по-вашому можна дізнатися? Вони її самі замороженої беруть", "Та у будь-якої морської риби бувають паразити: всередині, під лускою, біля ср*ки...", "Ви ще горбушу не бачили з паразитами...», - відмахуються бувалі українці в коментарях.

Скрін, "чорний список"
Скрін, "чорний список"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Беріть живу рибу", - радять коментатори.

"З'їв днями злегка підсмаженого, але не стушенного хека (думав, що вже готово, але мама сказала, що ще не гасила його, а тільки заправила для гасіння). Піду-но я, мабуть, в аптеку за глистогонкою», «З дитинства не люблю рибу... після цього посту ще раз переконуюся, добре, що не люблю", - додають інші.

Раніше повідомляли, готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу.

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний сніданок для всієї родини: рецепт пишних оладок на кефірі від Івана Геруна.

Знай.uа червона риба, м'ясо та оливкова олія: українцям продемонстрували, чим можна замінити дорогі продукти.